چهارمین جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان لنده با حضور اعضای شورای سلامت این شهرستان برگزار شد.
چهارمین جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان لنده با حضور اعضای شورای سلامت این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده در این نشست با ارائه گزارشی درباره روند اجرایی مصوبات جلسه قبل، گفت: با توجه به اینکه سلامتی مردم و جامعه از مهمترین وظایف ما است، باید سعی شود مصوبات این جلسه را در بازه های زمانی مشخص و تعیین شده انجام داده و در جلسات بعدی گزارش گردد.
مهندس امراله خانی، اظهار کرد: با توجه به اهمیت بهداشت گوشت در هنگام ذبح و توزیع آن تا رسیدن به دست مردم شهرداری موظف شد، تا پایان دی ماه ماشین مخصوص حمل لاشه گوشت خریداری نموده و برای دفع فاضلاب کشتارگاه مخزن سپتیک تانک تهیه کنند.
وی، نگهداری احشام در حاشیه و سطح شهر را یکی از معضلات اساسی در این شهرستان دانست و افزود: به همین منظور مقرر شد؛ بخشدار مرکزی با ادارات جهادکشاورزی و منابع طبیعی بازدید میدانی از کلیه زمین های ملی با فاصله از سطح شهر جهت مشخص نمودن شهرک دامداری داشته باشند.
مهندس خانی در ادامه ابن نشست تاکید نمود: به منظور تامین آب سالم و بهداشتی ادارات، آب و فاضلاب روستایی و شهری لایه روبی مخازن آب را طبق برنامه زمانبندی مشخص انجام دهند.
وی تصریح کرد: با توجه به مشکلات بهداشتی و زیست محیطی طرح ماهی رودخانه موگرمون ادارات دامپزشکی و محیط زیست متصدیان پرورش ماهی را ملزم به تهیه دستگاه لاشه سوز نمایند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده در پایان بازگشایی و مناسب سازی کوچه ها و معابر شهرک های فجر و سرآسیاب، تکمیل پل و لایروبی و مناسب سازی عبور فاضلاب خروجی شهر در پایین دست محله ی بنیاد شهید و احداث توالت بهداشتی جهت خانوارهای روستای عروه را از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست عنوان کردند.142